Tahákem letošního Oktobeerfestu je popová legenda, skupina  Boney M. Hudební program doplní přední české a slovenské kapely Rybičky 48, Lenny, Iné Kafe, Sto zvířat, Děda Mládek Illegal Band nebo Mňága a Žďorp.

První vlna vstupenek na letošní Karolina Oktobeerfest v Ostravě, který se uskuteční 11. a 12. října 2019, je vyprodána. Druhá vlna předprodeje poběží až do konce srpna 2019. Odstartoval rovněž prodej vstupenek do premiérové VIP zóny.

A my pro vás máme soutěž, rozdělenou do několika kol:

SOUTĚŽ DENÍKU BYLA UKONČENA - výherci byli informování e-mailem
Soutěžit se bude postupně střídavě na našem webu i na sociální síti Facebook - zde.

Pět výherců v prvním kole si mezi sebou rozdělí vždy 10 vstupenek. Stačí odpověď na otázku 1. kola zaslat do nedělní půlnoci, 25 srpna 2019, na e-mailovou adresu: web.msdenik@denik.cz pod heslem Karolina Oktobeerfest se svým jménem a telefonním číslem.

Soutěžní otázka 1. kola: Na kterou z letošních hvězd programu se těšíte nejvíce?

Z došlých odpovědí vylosujeme 5 šťastných výherců, kteří od nás obdrží 2 vstupenky na Karolina Oktobeerfest 2019.

*Soutěž podléhá pravidlům soutěží pořádaných VLTAVA LABE MEDIA a.s., která najdete zde.

V současné době jsou v prodeji dvoudenní vstupenky za 399 Kč, jednodenní vstup na pátek vyjde na 199 Kč, na sobotu pak na 299 Kč. Senioři nad 65 let mají zvýhodněné dvoudenní vstupné 199 Kč, děti do 15 let 99 Kč. Děti do 140 cm, osoby zdravotně postižené s průkazem ZTP a osoby s průkazem ZTP/P mají vstup zdarma.

Druhá vlna předprodeje končí 31. srpna 2019 nebo vyprodáním zásob.

Od září 2019 již vyjde dvoudenní vstupenka na 499 Kč. Poprvé je možné na Karolina Oktobeerfest zakoupit vstupenky také do VIP zóny. Předprodej vstupenek probíhá na webu www.oktobeerfest.cz.

Karolina Oktoberfest v Ostravě. Ilustrační foto.Zdroj: Archiv pořadatelů

Organizátoři pro letošní ročník připravili několik novinek v čele s velkokapacitní pivnicí v Trojhalí, vratnými kelímky a bezhotovostními platbami. Letos se budou všechny nápoje v areálu slavností čepovat do ekologických a vratných kelímků NickNack. Pro rychlejší a pohodlnější odbavení u stánků se bude platit pomocí čipů, které půjdou nabít jakoukoliv částkou v pokladnách v areálu pivního festivalu. 

„Letošní Oktobeerfest bude naprosto unikátní a opět s neopakovatelnou atmosférou tradičního pivního festivalu. Ve velkokapacitní pivnici v Trojhalí budeme  celý den a noc nabízet  pestrou pivní sestavu Plzeňského Prazdroje, kterou dostanou načepovanou do skla a vybraná piva také do tupláků.

Karolina Oktoberfest v Ostravě. Ilustrační foto.Zdroj: Archiv pořadatelů

Festivalovou náladu dokreslí stylová výzdoba a obsluha v tematických krojích. Program zde doplní živá hudba, baviči nebo pivní soutěže,“ říká Tomáš Lučan, marketingový manažer obchodního a zábavního centra Forum Nová Karolina.

Sobotní hlavní program zakončí velkolepý ohňostroj.