Ve zkušebně operety a muzikálu pod režijním vedením Lumíra Olšovského získává krimimuzikál každý den konkrétnější podobu.

Jako speciální host se v roli britské královny Viktorie představí zpěvačka Jitka Zelenková:

„Doposud jsem muzikálovou vlnu v České republice míjela. Ale tentokrát jsem na nabídku kývla ze dvou důvodů: V Národním divadle moravskoslezském se již několik let hrají zajímavé muzikály, a to na velice profesionální úrovni o tom se ostatně dobře ví i v Praze. S autory muzikálu jsem navíc spolupracovala už v minulosti a jsou pro mě opravdu zárukou. Na zkoušky i premiéru se do Ostravy moc těším," prozradila Jitka Zelenková

Hlavní postavu dívky Evelyn ztvární Martina Šnytová. Role dvou mladíků Henryho a Seana, vyrážejících každý večer do uliček východního Londýna za dobrodružstvím, ztvární Lukáš Adam a Robert Finta, kteří vzešli z konkurzu a následných workshopů. Alternovat s nimi budou Juraj Čiernik, divákům známý z muzikálů Marguerite, Mrazík nebo Sázky z lásky, a Ondřej Bábor, který dosud působil na scéně Městského divadla Brno. V dalších z téměř šedesáti rolí se objeví také Roman Harok, Libor Olma, Lada Bělašková, Vladimír Polák a další.