Nehoda se stala po 18. hodině na rychlostní silnici. Dvěma lidem už záchranáři nedokázali pomoci. Zemřeli přímo na místě kolize. 

Okolnosti nehody vyšetřuje policie. "Osobní automobil vjel na silnici I/11 do protisměru, kde se střetl s nákladním automobilem Renault Mascot. Jeho řidič, 34letý Polák, vyvázl bez zranění. Řidič vozu Ford Focus, 47letý Slovák, a jeho spolujezdec nehodu nepřežili. Třetí osoba z osobního automobilu byla převezena na jednotku ARO ve vážném zdravotním stavu," řekl Deníku policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

"Sedmačtyřicetiletý muž a další postižený, jehož totožnost zdravotníci neznají, byli z vraku vozidla vyproštěni již bez známek života. Oba utrpěli mnohočetná poranění v oblasti hlavy a hrudníku. U mužů zahájili záchranáři resuscitaci, kterou však museli ukončit jako neúspěšnou. Zraněním podlehli oba postižení na místě události. Třetí z mužů ve věku čtyřiatřiceti let byl po vytažení z automobilu v bezvědomí a se selhávajícím dýcháním. Pro bezprostřední ohrožení života museli záchranáři zajistit dýchací cesty pacienta a převést jej na přístrojem řízenou ventilaci. Posádky ošetřily poranění hlavy a hrudníku, muže připravily k transportu do zdravotnického zařízení. Následovala přeprava pacienta a jeho předání na anesteziologicko-resuscitačním oddělení nemocnice v Třinci," informoval mluvčí krajské záchranné služby Lukáš Humpl.

Na Frýdecko-Místecku je to druhá tragická nehoda za dva dny. Také v neděli bylo příčinou přejetí osobního automobilu do protisměru. Deník o nehodě informoval v článku: Nedělní srážku aut ve Frýdku pětačtyřicetiletá žena nepřežila