Velmi vážná dopravní nehoda mezi osobním automobilem a chodcem byla hlášena v 18 hodin. Tragická kolize se stala na silnici I/11 spojující Třinec s Jablunkovem. Záchranáři vyjeli k motorestu Na Císařské v Bystřici nad Olší, jejich snaha zachránit lidský život však byla neúspěšná.

"Čtyřiačtyřicetiletý muž byl vozidlem sražen a odhozen, v době příjezdu posádky zdravotnické záchranné služby nejevil žádné známky života. Zasahující lékař zjistil, že postižený utrpěl mnohočetná vážná poranění, a to v oblasti hlavy, hrudníku, pánve a končetin. Zranění byla neslučitelná se životem a muž jim podlehl bezprostředně po nehodě na místě události. Lékař již mohl jen konstatovat jeho smrt," informoval mluvčí krajské záchranné služby Lukáš Humpl. 

Okolnosti nehody vyšetřuje policie. „Podle informací z místa nehody jel osobní automobil audi ve směru od Třince na Jablunkov. Na úrovni obce Bystřice nad Olší 25letému řidiči přes vozovku přebíhal zleva doprava chodec, kterého vozidlo zachytilo. Řidič tohoto automobilu po střetu okamžitě zastavil a přivolal pomoc. Sražený 44letý muž však utrpěl těžká zranění, kterým na místě podlehl. Jeho totožnost policie ověřuje," uvedl policejní mluvčí Vlastimil Starzyk.

O nedělním neštěstí Deník informoval v článku: Nedělní srážku aut ve Frýdku pětačtyřicetiletá žena nepřežila

O pondělní tragické nehodě přinesl Deník zprávu v článku: Při nehodě na Jablunkovsku zemřeli dva lidé