„Velké naděje vkládáme do letošní české mistryně v kategorii dospělých žen, Viktorie Prokopové. Ta na říjnovém mistrovství republiky předvedla naprosto perfektní výkon a svou performancí dokáže strhnout k nadšení diváky, což v hale vždy vytvoří krásnou atmosféru. Doufáme, že se jí vystoupení na světovém šampionátu povede na maximum,“ říká Jana Havrdová, prezidentka Českého svazu aerobiku a fitness FISAF.cz, který je spolu s FISAF International pořadatelem akce.

Utkání 14. kola první fotbalové ligy: Baník Ostrava - FK Mladá Boleslav, 29. října 2022, Ostrava.
Vrcholový sport v Ostravě? Přišlo takřka 12 tisíc lidí, Baník porazil Vítkovice

Úřadující česká šampionka to nebude mít v Ostravě snadné. „Očekávají ji totiž soupeřky světového formátu jako je například Belgičanka Lissa Van Brande, mistryně světa z roku 2017, nebo nástupkyně nové generace Luka Torfs a Nele Boddin. Z Australanek budou velkými konkurentkami Victoria Lee a Tahnee Bratanavicius,“ dodává Jana Havrdová.

Utkání 6. kola volejbalové extraligy žen: TJ Ostrava - VK UP Olomouc 3:0, 29. října 2022 v Ostravě.
OBRAZEM: Ostrava byla agresivní v útoku i obraně, s Olomoucí neztratila ani set

Diváci se mohou těšit, v Gongu se během tří dnů představí v kategoriích dospělých, juniorů a kadetů reprezentanti z Austrálie, Belgie, České republiky, Francie, Německa, Maďarska, Indie, Nového Zélandu, Polska, Jižní Afriky a Švýcarska. Vstupenky na šampionát zájemci zakoupí v hale v den konání soutěže.