Teď však už jde do tuhého. Dnes večer si vypracuje jeden z týmů postupový mečbol. „Chceme a věříme, že můžeme být ještě lepší, než jsme byli o víkendu doma," řekl Pavel Brus, jeden z trenérů Vítkovic.

„Takhle vypadá boj o titul," liboval si kouč Střešovic Jiří Jakoubek po čtvrtém zápase, v němž jeho svěřenci doslova v hodině dvanácté (58 sekund před koncem normální hrací doby) odvrátili třetí porážku za sebou v sérii. „I kdyby nám ale obrat v neděli nevyšel, stejně bych mužstvo pochválil za nasazení a bojovnost," doplnil.

Souboj dvou nesmiřitelných, ale přitom více než respektovaných soků se vrací zpět do Prahy. „Odpočineme si, vyspíme se, najíme se a vyrazíme do Prahy. Na tenhle souboj se všichni těší. Může mnohé napovědět, ale taky nemusí. A určitě nerozhodne," dodal Pavel Brus, který bude společně s kolegou Janem Vavrečkou tým dnes od 19 hodin znovu koučovat.

Podaří se trenérské dvojici z Dubiny, která toho na florbalových palubovkách sama hodně zažila, najít další správný recept na Tatran, jenž ještě Vítkovice ve čtvrtfinále v normální hrací době neporazil?