A uspět znamená vyhrát. Ostatně takový cíl mají svěřenci Tomáše Pohorelliho v každém utkání. "Samozřejmě, že i v předposledním zápase podzimu chceme získat tři body. Je nutné si udržet svou pozici a odstup na týmy na námi," říká trenér Tomáš Pohorelli.

Ostravané, kteří v minulém kole vyhrály poprvé po třech zápasech, se budou muset vyrovnat nejen s kvalitním soupeřem, jenž okupuje čtvrté místo, ale také netradičním časem. V neděli dopoledne totiž nehrají příliš často.

"V minulé sezoně nám to ve Slavičíně moc nesedělo a prohráli jsme. Přece jen musíme mít sraz někdy v 7 hodin. Snad se kluci dobře vyspí," doufá Pohorelli. "Každopádně si myslím, že neděle je horší, než ráno. Je to nezvyklé, člověk by si měl užívat s rodinou a nikoli hrát fotbal," usmívá se kouč. "Kdybychom hráli odpoledne, bylo by to možná ještě horší," myslí si zároveň Tomáš Pohorelli.

Věří však, že se tým dobře připraví. "Kluci mají formu. Teď věřím, že máme dobře nastudovaného i soupeře, což u nás dělá Oldřich Jakubek. Snad vyhrajeme," uzavírá Tomáš Pohorelli.