Největší ohlas několika stovek přihlížejících sklidili domácí zápasníci jako Ondřej Raška, Jan Široký, Michal Martínek, David Kozma nebo Matěj Kuzník. Velkou fanouškovskou podporu si užíval také Slovák Gábor Boráros.

Sobotní galavečer organizace Oktagon MMA na zimním stadionu v Porubě už je takřka vyprodaný. Očekává se návštěva pěti tisíc lidí, kteří poženou především ostravské borce. Nejvypjatější bitva se předpokládá v hlavním zápase celého večera, k němuž nastoupí Matěj Kuzník a Ludovít Klein.

Zatímco slovenský zápasník nešetří velkými a sebevědomými prohlášeními, Kuzník se ve válce slov drží zpátky. "Promluvím zítra," řekl na mikrofon dvaadvacetiletý šampion. Kromě Borárose nebudou chybět ani další hvězdy populární reality show Oktagon Výzva jako Michal Kotalík, Lukáš Pajtina či Pavel Simandl, nebo také ženský zápas mezi Veronikou Rodovou a Polkou Judytou Rymarzak.

Je jasné, že kdo přijde v sobotu do Poruby, má se na co těšit.

S PODPOROU PUBLIKA v zádech bude chtít Matěj Kuzník porazit slovenského soupeře Ludovíta Kleina. Mezi soupeři to na sociálních sítích hodně jiskří.
Kuzník před Oktagonem 5: Tlak mě žene dopředu. Chci umlčet ukecaného Slováka
MOL CUP,FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava, Foto: Miloš Moc
Martin Fillo: Vypadnutí v poháru je škoda, teď se ale musíme připravit na Duklu