Mezinárodní den lékařů si v rámci skupiny AGEL zaměstnanci připomněli 1. října. Svátek se slaví od roku 1984. „Povolání lékaře je náročné a obdivuhodné zároveň. Právě dovednosti a znalosti lékařů často pomáhají zachraňovat lidské životy. Také proto si lékaři bezesporu svůj den zaslouží. A lékařům, kteří pracují ve zdravotnických zařízeních naší skupiny, bych chtěla za jejich profesní umění, každodenní nasazení při poskytování špičkové péči a také jejich empatii k pacientům moc poděkovat,“ uvedla Miroslava Sumková, členka představenstva společnosti AGEL a.s. zodpovídající za personální oblast.

Právě proto, že v posledních měsících jsou to právě lékaři i zdravotní sestry, kteří se dostávají ještě více do povědomí laické veřejnosti, a to v souvislosti s pandemií koronaviru, zaslouží si tito pracovníci uznání a poděkování.

Deset českých a stejný počet polských zástupců Euroregionu Praděd vyrazilo na třídenní studijní cestu, která se uskutečnila v sídle Evropského seskupení pro územní spolupráci (ESÚS).
Euroregion Praděd představil nové projekty novinářům

„Jsme velmi rádi, že díky obrovskému nasazení našich lékařů se dostává potřebné péče všem pacientům. Naši lékaři, jako vždy v podobně náročných situacích, dokazují, že se právě k těmto výzvám umějí postavit čelem,“ vyzdvihla Sumková.

Dodala, že skupina AGEL je vyhledávaným zaměstnavatelem, který nabízí lékařům odborný růst a prostředí pro kvalitní a odbornou profesionální péči. Zdravotnická zařízení skupiny AGEL disponují akreditovanými pracovišti pro vzdělávání lékařů i nelékařských zdravotnických pracovníků.

Studenti, studium - Ilustrační foto
Přes čtyřicet škol využije finanční příspěvek na distanční výuku