„Klienti mají k dispozici několik venkovních saun, relaxační teplý bazén i venkovní gigantickou horkou vířivku,“ říká v našem rozhovoru jednatel společnosti Relax Days s.r.o. Jiří Zimula.

Pandemie již řadu měsíců ovlivňuje naše životy. Naše tělo strádá nedostatkem imunity, není například saunování skvělou prevencí?
Pravidelné saunování má zcela jistě vliv na tělesné i duševní zdraví, nehledě na to, jestli je venku zima, teplo nebo koronavirus. Věděli jste například, že saunování zvyšuje počet bílých krvinek?

Je tedy zájem o saunování i v době koronaviru? Museli jste například omezit provozní doby kvůli malé návštěvnosti?
O kvalitní saunové wellness v Ostravě je zájem pořád. Omezení jsme pocítili spíše v podobě protiepidemických nařízení. Lidé se chtějí saunovat. Dle mého vědí, že je to pro jejich tělo správná věc a také si vyčistí hlavu od problémů.

Wellness Relax Days Ostrava je součástí hotelového komplexu Clarion Congress, leden 2022 v Ostravě.
Kde se zahřát v zimě? Přinášíme tipy, kam do sauny v Ostravě a okolí

Co bezpečnostní opatření? Respektují je hosté bez výhrad?
Bezpečnostní opatření dodržujeme, i když nám to samozřejmě komplikuje život. Hosté si už zvykli a děkujeme jim za pochopení. Každý si už přeje, abychom se navrátili k normálu…

Kdo jsou vaši nejčastější klienti? Hoteloví hosté nebo Ostravané či občané z okolí, kteří si vaše zařízení oblíbili?
Máme širokou základnu hostů, tvořenou především místní klientelou. Za téměř 10 let působení jsme si vybudovali zvučné jméno. Návštěvníci z hotelu tvoří pouze malou část.

Čím je vaše zařízení výjimečné? O který typ saunování je největší zájem?
U nás najedete mimo jiné několik rozměrných venkovních saun, relaxační teplý bazén a hitovkou je určitě venkovní gigantická horká vířivka. Představte si, jak sedíte v hodně teplé vodě a dosedají na vás sněhové vločky… Kdo nezažil například saunový ceremoniál v Relax Days, ten neví co je zábava v sauně.

Máte otevřeno včetně víkendu od 10 do 22.30 hodin. Kdy je nejlepší doba k saunování, je na to nějaký postup?
Dlouhá otevírací doba je důležitá, lidé si tak mohou saunování rozvrhnout během celého dne. Doporučujeme však vyzkoušet relaxaci dopoledne. Vezměte si volno v práci a přijďte na 10 hod., tělo je v jiném režimu než odpoledne či večer. Zážitek je jiný, lepší, překvapí vás to!

Relax Days
Kde: Zkrácená 2703/84, Ostrava
Co: Saunový a vodní svět v Clarionu, wellness, sauny, masáže, privátní vířivka.
Kdy: Všední dny (a svátky) od 10 do 22:30, víkend od 10 do 22:30
Cena: Dle výběru 295 až 405 Kč
Web: www.relaxdays.cz