Po slavnostním zahájení akce panem Petrem Veselkou kandidátem za politické hnutí ANO na post starosty v obvodu MOaP se začala restaurace PRIMA u KD Ostrava otřásat v rytmu salsy.

K tanci a poslechu hrála kapela Victorie, malí i velcí účastníci se nechali pomalovat na tváři a o nezbedné piškuntálie se postaral klaun Jarda. Vrcholem akce bylo vystoupení mistrů světa v salse Jakuba Mazůcha a Míši Gatěkové. Po celou dobu akce si mohli přítomní velcí i malí zatancovat tanec happy, který je učil pan Jakub Mazůch.

Přítomní dospělí a hlavně děti si z akce odnesli spousty upomínkových předmětů, všechny zaujaly omalovánky, které kandidáti zakoupili na podporu nadace na pomoc zvířatům.

Zatím co se děti bavili, došlo samozřejmě na dotazy občanů ke kandidátům do zastupitelstva obvodu Moravská Ostrava a Přívoz. Dotazy byly k programu, k současnému dění na radnici.

Mezi jinými velmi zajímavými dotazy a podněty padl dotaz, proč není v obvodu Moravská Ostrava a Přívoz vidět žádný velký billboard se zástupcem kandidátky hnutí ANO do zastupitelstva Moravské Ostravy a Přívozu.

Není žádným tajemstvím, že kandidáti se rozhodli peníze, které by investovali do billboardu věnovat nadaci na pomoc zvířatům a přispěli i na chov Tamarína pinčího.

Když kolem osmé hodiny večerní moderátorka akce paní Marcela Heříková akci ukončila, nikomu se domů moc nechtělo. Příští týden v sobotu 20. 9. od 17:00 v divadelním klubu Divadla Petra Bezruče pořádají besedu o politice převážně nevážně s paní poslankyní Janou Lorencovou. Bližší informace o této besedě a akcích v kavárně ANO v centru Ostravy i fotogalerii z akcí naleznete na webových stránkách www.anomoap.cz.