VYBRAT REGION
Zavřít mapu
TÉMA

Seriál Deníku: Jak se žije...

Zdravotnický záchranář: Někteří lidé si z nás dělají nejlevnější taxi

/SERIÁL DENÍKU, FOTOGALERIE/ „Někteří lidé si z nás dělají nejlevnější taxi," říká v rozhovoru pro Deník zdravotnický záchranář a bývalý zdravotní bratr Petr Bechný.

Učitelka češtiny: V Anglii si občas připadám jako terapeutka

/SERIÁL DENÍKU/ Majitelka jazykové školy Michaela Sanytrová Deníku řekla: Česky se člověk v Londýně učí kvůli partnerovi, ale taky i dětem nebo práci.

Kadeřnice Lenka Henčlová: Umět dobře stříhat a rozumět chemii, to je základ

/SERIÁL DENÍKU, FOTOGALERIE/ Panenky nikdy nečesala. Dva starší bratři jí to jednoduše neumožnili. S nimi si totiž musela hrát na vojáky… A tak rozhodnutí, co bude v životě dělat, čím se bude živit, zůstalo na rodinné radě.

Být úslužná, trpělivá, usměvavá a ... splachovací, říká o své práci recepční Eva

/SERIÁL DENÍKU - ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ Příjemné vystupování, zdvořilost, úslužnost, úsměv… To jsou jen některé z vlastností, které by měla mít hotelová recepční. Sympatická Eva Peschlová z hotelu Mercure dostala do vínku i spoustu dalších kladných vlastností, které při své práci využívá mimoděk.

Dobré jídlo ve škole ve Vratimově vaří podomácku

/SERIÁL DENÍKU - ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ „Jako dítě jsem zažil parádní i propadákové stravování. A to platí o tom školním i dnes,“ říká kuchař, který vaří v jídelně ZŠ a MŠ Vratimov, Michal Cichý.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT