Ledová plocha zimního stadionu je poznamenána neodborným natíráním bílého podkladu. Protože kvůli stavebním pracím v zázemí stadionu nemohla dovnitř na plochu vjet externí rolba, která dokáže barvu nanést rovnoměrně, chopili se natírání fanoušci. Těm ale barva tuhla pod rukami až příliš rychle a pomocí válečků ji nedokázali dobře rozetřít.

Ze včerejší diskuse vzešla jako nejrozumnější třetí varianta. Výroba nového ledu i jeho oprava by byla drahá a práce by zdržely tréninky. Hokejisté navíc potvrdili, že jim fleky nevadí.

„Domluvili jsme se na tom, že led necháme, takový, jaký je. Už se trochu zabruslil a ještě se zabruslí. Zjišťovali jsme stanovisko u trenérů i hokejistů, jestli s tím nemají nějaký problém. A také jsme se dotazovali na hokejovém svazu,“ informoval za hokejový klub manažér Patrik Rimmel.

Přítomna byla také Naďa Pinkasová, která na ledovou plochu nanášela reklamy a loga: „Za 24 let, co dělám reklamy na ledové plochy v celé republice, jsem viděla i horší ledové plochy. Tady ty reklamy jdou vidět a sponzoři nemají výhrady. Proto není důvod něco přemalovávat.“

Správa sportovních a rekreačních zařízení tak může provádět jen běžnou údržbu ledu. „Hokejisté nás informovali, že z jejich hlediska se jedná jen o estetické vady, které nemají vliv na hru a neodporují ani pravidlům,“ řekl ředitel Správy sportovních a rekreačních zařízení Radomír Kácal.

Oznámení o nálezu peněz.
V Datyních hledají člověka, který ztratil peníze