Regionální Deník v Moravskoslezském kraji vyhlásil fotosoutěž Svatební pár Deníku.

Zájem ze strany vás, čtenářů Deníku, nás velmi mile překvapil, protože do redakce došlo obrovské množství vašich svatebních fotografií. A kdo by nechtěl vyhrát?

Cena pro absolutní vítěze je totiž více než atraktivní. Vítězný manželský pár si totiž užije víkend ve  SPA**** Hotelu Lanterna ve Velkých Karlovicích.

A POZOR! DNES JDEME DO FINÁLE! Přinášíme vám šest finálových soutěžních párů. Již nyní můžete hlasovat na našich webových stránkách a dát hlas tomu páru, který se vám líbí nejvíce.

Kromě hlasování na webových stránkách můžete hlasovat také prostřednictvím dnes zveřejněného kuponu.

Jeden kupon znamená deset hlasů pro zvolený finálový pár. Uzávěrka hlasů na webu a těch, které přijdou poštou, je středa 26. února 2014.

Neváhejte a již dnes hlasujte pro své favority!

Anketu naleznete pod článkem, fotografie párů v přiložené fotogalerii.Hlasovat můžete do středy 26. února 2014 do 12 hodin vždy z jedné IP adresy jednou za 24 hodin. 

* Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží v regionálních Denících. Vydavatel si vyhrazuje právo odmítnout uveřejnění (zařazení do soutěže) fotograi í z důvodů: podněcování k rasové nesnášenlivosti, vulgárnosti, ohrožování mravní výchovy, propagace hnutí potlačujících práva a svobody občanů, politických důvodů a i z hlediska obecné cti a důstojnosti fotografovaných osob.