Od konce dubna už jsou známy podmínky, za jakých mohou lázně přijímat pacienty na komplexní péči. V Karlově Studánce otevřeli lázeňskou cukrárnu a začali přijímat objednávky pobytů. 

Ilustrační foto.
Krnovská nemocnice zlevnila testy na koronavirus na lidové tři stovky

Ředitel lázní Jan Puštulka se 6. května vydal do České televize, aby v pořadu Dobré ráno informoval veřejnost o zpřísněných hygienických podmínkách, za jakých mohou znovu přijímat pacienty na komplexní péči. Uvedl, že přednostně jsou obvoláváni a zváni dopisy klienti, kterým byly pobyty v Karlově Studánce zrušeny s příchodem epidemie, a je jim je nabízen náhradní termín. Jedná se o stovky lidí, hotelových samoplátců i pacientů - pojištěnců, kterým byly lázeňské pobyty zrušené.

"Rádi bychom vás informovali, že jsme znovuotevřeli lázně pro klienty na komplexní lázeňskou péči a věříme, že od 25. května budeme moci přivítat také klinety na lázeňský rekreační pobyt. Tím pádem již nyní přijímáme objednávky na letní dovolenou. Přijeďte si od toho všeho odpočinout do Karlové Studánky," informovaly Horské lázně Karlova Studánka. 

Sochy moai  v Třemešné se staly známým symbolem doby rouškové. Nyní své roušky odložily na znamení fáze rozvolňování.
PODÍVEJTE SE: Sochy moai v Třemešné už odložily roušky, kdy je odloží lidé?
Ilustrační foto.
Prodavačka v Krnově měla příznaky chřipky, zákazník na ni zavolal strážníky