Spousta lidí byla nadšená pátečním nápadem proměnit jídelní vůz v nádražní bistro. V Pivním vagonu nestačili obsluhovat hosty, přestože nikam nejel. Provozovatelem stojícího Bistra na kolejích i pojízdného Pivního vagonu je bylinkový ranč Majoránek. Ten přišel s nápadem jak současně zaujmout gurmány, fanoušky regionálních produktů a parních vlaků.
Byla to ojedinělá příležitost pozvat veřejnost na nádraží v Třemešné na exkurzi do míst, kde se většinou pohybují jen zaměstnanci Slezských zemských drah. Svět parních železničářů se návštěvníkům propojil s ochutnávkou toho nejlepšího bio-hovězího z farmy Ch-angus, které se ještě nedávno páslo na loukách u Jindřichova ve Slezsku.
Nápad se na poprvé ujal s obrovským zájmem veřejnosti. Bistro na kolejích bude na nádraží v Třemešné fungovat každý pátek od 16 do 20 hodin.