Vyrobte společně se svou třídou alespoň dvě novinová zvířátka, věci, budovy - fantazii se meze nekladou - a vyfoťte se přitom. A samozřejmě i svá díla. Fotografie nám pošlete na e-mailovou adresu web.msdenik@denik.cz a můžete vyhrát vstupenky pro celou třídu na dvouhodinovou veselou show Ahoj prázdniny, která se uskuteční v úterý 25. června v Domě kultury města Ostravy (www.dkmoas.cz).

Na programu je vystoupení profesionálního kouzelníka a iluzionisty Jiřího Hadaše, dětské diskohrátky s tancováním, písničkami, pohádkami, vědomostními soutěžemi a chybět nebude ani klaun! Takže pokud se jí chcete zúčastnit, začněte tvořit.

Co všechno se dá vyrobit ze starých výtisků regionálního Deníku? Letadlo, kočka, kvočna, zajíc, želva i tank… Podívejte se na snímky přiložené v naší fotogalerii.

Umělecká díla ze starých výtisků regionálního Deníku

Své fotografie nám pošlete do 14. června 2013 do 14.00 hodin. My ještě ten den odstartujeme hlasování, které potrvá do středeční půlnoci 19. června. A už ve čtvrtek 20. června budeme znát vítěze! Tři třídy, které od nás dostanou vstupenky na již zmíněnou show Ahoj prázdniny.

Nezapomeňte připsat své jméno a příjmení, název školy a třídu, kterou do soutěže přihlašujete. Uvítáme i výrobky starších žáků, upozorňujeme ale, že show Ahoj prázdniny je určena především pro třídy prvního stupně základních škol. Chceme dát ale příležitost i starším ročníkům základních škol, které třeba budou chtít udělat radost partnerské třídě z prvního stupně a vyhrát vstupenky pro své kamarády prvňáčky, nebo třeťáky… 

A ještě jedna připomínka: Dopravu na show Ahoj prázdniny si hradí každá třída sama. Výhrou jsou pouze vstupenky na představení. Soutěž podléhá všeobecným pravidlům soutěží VLP.

Teď už držíme palce, přejeme ať se vám dílo daří a těšíme se na vaše fotografie.

*Soutěž podléhá obecným pravidlům soutěží Vltava Labe Press - více zde.