Každý týden vám budeme přinášet nejen zprávy o tom, jaké paní Tamara dělá pokroky, ale i další užitečné informace o zdravém životním stylu, abyste se mohli dostat do lepší kondice spolu s ní.

Zkušenosti všech finalistek přináší speciál Deníku zde - FIT S DENÍKEM.

Tamara Vrbická svou proměnu zahájila na dvoudenním kurzu v Aquapalace Praha, kde se jí věnovali odborníci v čele s Václavem Krejčíkem. Dozvěděla se o zásadách zdravé výživy a správného cvičení. Nyní bude podle plánu chodit cvičit do Fitness centra Pepa v Obchodním centru Breda a stravovat se podle doporučeného plánu.

„Doufám, že se mi podaří trochu zformovat postavu a upravit jídelníček," věří paní Tamara, která je matkou pěti dětí.

Fitness centrum Pepa hlavní aktérka projektu Fit s Deníkem v Moravskoslezském kraji dobře zná. „Tamara už k nám do fitka dříve chodila cvičit a skutečně se jí podařilo zhubnout a dostat se do formy," komentuje minulý úspěch paní Tamary majitel Fitness centra Pepa Stanislav Pešát a dodává: „Jsem zvědav, jak se Tamaře bude dařit nyní."

Podle něj by se teď měla zaměřit spíše na formování a zpevnění postavy než na shazování kil.

„Člověk by měl cvičit v každém věku," říká bývalý prezident Českého svazu kulturistiky, který je i trenérem v Pepovi, a pokračuje: „Sval nestárne sval leniví." Z jeho letitých zkušeností ví, že cvičením a úpravou životního stylu se zlepší nejen postava, ale upraví se i spánkový režim, často vymizí bolesti zad a dostaví se i psychická pohoda. Deník nyní bude Tamaru sledovat a pravidelně každý čtvrtek vám budeme přinášet informace o jejích pokrocích a dávat tipy a triky na zdravý životní styl. (bnm)