Jeho absolventi by tedy měli být odborníky v oblasti pohybu lidí, informací, surovin, materiálu, meziproduktů a konečných produktů k zákazníkovi.

„Začínáme, logistika zatím není v povědomí veřejnosti. Věřím však, že příští rok to bude jinak a třída bude plná. Podnikáme marketingové kroky, máme plnou podporu firem,“ uvedla ředitelka školy Iva Sandriová.

Novým studijním oborem karvinská škola tzv. vyplnila díru na trhu. Odborníků s takovýmto vzděláním je nedostatek, a kdo hledá v tomto oboru práci, může si vybírat. Absolventi mají tedy jistotu, že na úřadu práce po ukončení školy neskončí. Ve spolupráci s Logistickou akademií Ostrava si karvinská střední škola vychovává odborníky, kteří ve škole budou působit.

„Počítám, že budou učit i externí odborníci, máme velmi mnoho nabídek. Mé poděkování v této souvislosti patří jak Logistické akademii, tak i vysokým školám a samozřejmě i firmám,“ dodala Sandriová.

Amálka Kijonková se 21. září narodila mamince Evě a tatínkovi Martinovi. Po narození holčička vážila 3370 gramů a měřila 47 centimetrů.
Právě jsme se narodili, podívejte se na fotogalerii miminek