Neznámý muž nejprve v prodejně ukradl uzeniny, s nimiž vyběhl na parkoviště před obchodní centrum. Za ním se vydali dva pracovníci bezpečnostní agentury – sedmatřicetiletá žena a její o dva roky mladší kolega. Nepoctivý zákazník nasedl do osobního vozidla červené barvy.

Ochranka se postavila před autoa snažila se řidiče přimět k vystoupení. Motorista však na výzvy nereagoval. Místo toho nastartoval, zařadil zpátečku a zprudka se rozjel. Přitom srazil chodce, který se shodou okolností ocitl za jeho automobilem. Řidič se vzápětí rozjel dopředu a na kapotu nabral pracovnici ochranky. Žena na vozidle ujela několik metrů, po zabrzdění spadla. Utrpěla blíže nespecifikované zranění. Muž poté ujel.

„Muž, do kterého vůz narazil při rozjezdu dozadu, z místa odešel. Žádáme muže, kterého vůz srazil, i další svědky na parkovišti, aby nás kontaktovali na lince 158 nebo na telefonním čísle 974 728 201. K události došlo v pondělí kolem 10.45 hodin v ulici Výškovické v Ostravě-Zábřehu na parkovišti u prodejny Kaufland ČR," uvedla mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková.