Naposledy dostal trest domácího vězení. V úvahu sice přicházely i obecně prospěšné práce, ty by ale s ohledem na fyzický a psychický stav jen obtížně vykonával. Proto soud zvolil mírnější alternativní variantu domácí vězení na deset měsíců.

Muž ale provedl něco, nad čím zůstává rozum stát. Zcela opilý porušil režim domácího vězení, navíc se dopustil další sexuální výtržnosti. V těchto dnech se proto znovu ocitl před soudem, který tentokrát neměl žádné slitování a poslal jej na pět měsíců do věznice s ostrahou.

Verdikt zatím není pravomocný. Muž se podle obžaloby v době, kdy měl být doma, potloukal v podroušeném stavu ulicemi Ostravy. Na veřejně přístupném v Ostravě-Porubě se obnažil a masturboval.

Stalo se tak v parku poblíž základní školy. Při jeho počínání jej vyrušila čtrnáctiletá dívka. Ta se cestou dívala do mobilu.

Když zvedla oči, zahlédla strom, u kterého stál onanující muž. Nic neříkal, jen se na ni díval.

Ilustrační foto.
Nestoudník v Ostravě onanoval a čichal k ženě v tramvaji

V panice utekla zpátky a po chvíli se společně se spolužáky vrátila.

Exhibicionista tam už ale nebyl. Později se jej podařilo zadržet. „Dopustil se na veřejně přístupném místě hrubé neslušnosti a spáchal uvedený čin opětovně,“ konstatoval žalobce.

„MYSLEL JSEM, ŽE SE STIHNU VRÁTIT DOMŮ VČAS“

Muž při výslechu uvedl, že osudného dne vypil asi dva litry vína.

„Myslel jsem, že se stihnu vrátit domů včas,“ prohlásil. Co bylo dál, si prý nepamatuje.

Kvůli opilosti si nevybavuje ani to, zda někde masturboval. Jak se dušoval, střízlivý by to určitě neudělal. Soud mu vyměřil pět měsíců žaláře. Za mřížemi ale zvrhlík stráví podstatně delší dobu.

Z domácího vězení mu zůstávají přibližně čtyři měsíce, k tomu je nutné přičíst i dřívější podmíněné desetiměsíční odsouzení. V parku totiž masturboval ve zkušební lhůtě, která mu měla skončit až letos v červenci. Ve vězení tak může strávit více než rok a půl.

Zasněžování Dolní oblasti Vítkovice v Ostravě - příprava 6. ročníku City Cross Sprint.
6. ročník City Cross Sprint se blíží. Zasněžování DOV v Ostravě začalo
Ostravská posilovna Attack Fitness.
Ostravské Fitness Attack Studio: ráj pro ženy