Policisté kontaktovali osoby, které mohly mít informace k jejímu pohybu, a prohledali možná místa jejího výskytu. Spolupracovala také média. 

"Od počátku prověřování kriminalisté postupně sestavovali jednotlivé střípky mozaiky celého případu. Samozřejmě, že ne všechny zjištěné informace byly podstatné, samy o sobě se mohly jevit jako bez hodnoty. Avšak v kompletaci s dalšími zjištěnými informacemi se kriminalisté stále intenzivněji zabývali jednou z prověřovaných verzí, a to, že pohřešovaná žena se stala obětí násilného trestného činu," sdělila k případu policejní mluvčí Soňa Štětínská. 

Starou zeď okolo centrálního hřbitova v Českém Těšíně nahradí nová. S opravou se začalo v v židovské části.
Odpočinek bezvěrců, křesťanů i židů chrání sto let stará zeď. Nahradí ji nová

Případ si vzhledem k závažnosti převzali kriminalisté 1. oddělení odboru obecné kriminality krajského ředitelství, kteří se specializují právě na násilnou trestnou činnost v Moravskoslezském kraji. Na případu spolupracovali další odborníci, například potápěči, kynologové, Letecká služba, speciální pořádková jednotka a zásahová jednotka.

"Dne 22. července policisté nalezli tělo pohřešované ženy, která se stala obětí násilného zločinu. V souvislosti s její násilnou smrtí byla zadržena jedna osoba," uvedla ve čtvrtek ráno policejní mluvčí Eva Michalíková. 

Jde se na to. Karvinské hráče (v bílém Ba Loua) čeká rozhodující fáze sezony.
Fotbalová Karviná sází na vítěznou mentalitu

"Na základě podrobné analýzy získaných informací a důkazů zadržela zásahová jednotka krajského ředitelství v úterý podezřelého muže. Jednalo se o 38letého muže z Ostravy, proti kterému kriminalisté ve středu ve večerních hodinách zahájili trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy," doplnila Štětínská.

Kriminalisté pokračují v úkonech trestního řízení. Podali státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby. Trestní sazba se v tomto případě pohybuje v rozmezí od deseti do osmnácti let.

Skoro tři promile měla pětačtyřicetiletá žena, která v Českém Těšíně sedla za volant vozu Citroen. Ve Hřbitovní ulici pak nezvládla pravotočivou zatáčku, narazila do plotu domu a z místa chtěla ujet. 
Opilá řidička v Českém Těšíně chtěla utéct od nehody. Zablokovala ji jiná žena