Žena si kabelku zavěsila za poutko u madla vozíku a v nestřeženém okamžiku o ní přišla. To, že jí kabelka schází, si všimla u pokladny. 

"Žena krádeží přišla o peníze na hotovosti, osobní doklady a platební karty. I když karty byly v krátkém čase zablokovány, i tak došlo k neoprávněnému výběru. Seniorka tak přišla o několik tisíc korun," uvedla 15. května policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Ve Starém Bohumíně začala přestavba nevyužívaných domů s pečovatelskou službou na byty.
V Bohumíně začala přestavba domů s pečovatelskou službou na moderní byty

Pro policisty bylo důležité identifikovat osoby, které by mohly okolnosti objasnit. To se v případě mladíka podařilo, bohužel s policií nespolupracuje.

"Jméno mladé ženy, která ho doprovázela stále neznáme," uvedla v úterý 19. května mluvčí policie s tím, že žena, která ho doprovázela měla oblečenou černou vestu, triko s dlouhým rukávem fialové barvy a kolem krku a hlavy šátek. Na očích měla sluneční brýle (viz snímek níže).

"Poznáte-li ji na záběrech průmyslové kamery, neprodleně kontaktujte Obvodní oddělení Havířov – Šumbark, telefon 596 884 863. K dispozici je i bezplatná linka 158," doplnila Zlatuše Viačková.

Zdroj: PČR

Těrlická přehrada, říjen 2019. Ilustrační foto.
Těrlicko přitvrdí v boji s nepořádkem u přehrady, lidem hrozí tisícové pokuty
Karvinská hornická nemocnice  bude přistavovat nový pavilon.
VIDEO: Podívejte se, hornická nemocnice v Karviné se rozroste o nový pavilon