PERLIČKY OSTRAVSKÉHO ZLOČINU

Řekněte mi kudy kam,
já vám za to něco dám.
Na mou chloubu koukejte,
je to macek, uznejte!

Není exhibicionista jako exhibicionista. Většina se schovává v parcích, kde poté s odhaleným moudím vyskakuje před vyděšené ženy a dívky. Čím větší šok způsobí, tím jsou spokojenější.

Třiadvacetiletý Kuba z Ostravy, jehož případem se nyní zabývá Okresní soud v Ostravě, je ale jiný. Sedí v autě a vyčkává. Jako predátor vyhlíží své oběti, které pak chytá do pasti. Jeho finta je poměrně jednoduchá. „Můžete mi, prosím, říct, kde je ulice….,“ volá přes stažené okénko na procházející ženy. Když se dotyčné do vozu nakloní, spiklenecky na ně mrkne a hlavou pokyne směrem dolů – ke své dlani obepínající jeho vztyčenou chloubu.

Ilustrační foto
Agresivní uklízečka na ZŠ v Ostravě měla přes tři promile alkoholu

Muž se u soudu zodpovídá ze šesti případů, které se staly od června do října loňského roku na Ostravsku. Někdy ženy přilákal k autu, jindy otevřel dveře vozidla a začal před nimi onanovat. Aby upoutal jejich pozornost, vydával prapodivné zvuky. Například syčel jako had.

Jednou měl dokonce tolik drzosti, že požádal o sexuální úsluhy. Většina žen se znechuceně odvrátila a odešla, některé si ale servítky nebraly. „Schovej ho, ty prase, zavolám policii,“ poslala ho jedna z nich do patřičných mezí.

Kuba se po dopadení přiznal. Znalci u něj zjistili sexuální deviaci – exhibicionismus. „Dělalo mi to dobře. Ženám jsem v žádném případě nechtěl ublížit,“ prohlásil. Nyní mu u soudu hrozí až dva roky vězení

Okresní soud v Ostravě-Porubě. Ilustrační foto.
Eda, ostravský svůdce žen, stanul opět před soudem
Herna. Ilustrační foto.
Naštvaný hráč ztrestal automat židlí