„Přestože nabízíme také tatarský biftek zlososa a tuňáka, největší zájem byl oklasický tatarský biftek zhovězího masa stopinkami. Nejde však oobjednávky tenistů, ale ooblíbený pokrm hostů ve V.I.P. prostorách a sky boxech ČEZ Arény, kde utkání Davis Cupu probíhala,“ upřesnil ředitel Atomu LubomírBárta.

Kromě členů českého tenisového družstva a jejich doprovodu, kteří byli vAtomu ubytováni, se hotel denně staral asi otisíc dalších významných hostů vČEZAréně.

„Pokud jde otenisty, ksnídani jim zachutnaly valašské frgály. Stravovali se individuálně. Jejich jídelníček měl většinou podobu salátového vozu se zhruba osmi druhy salátů, servírovali jsme šunku irůzně plněné bagety, které sami pečeme. Vpoledne si sportovci většinou přáli vývar nebo jemnou krémovou polévku, zájem byl iodrůbeží maso a těstoviny. Jsou to prostě profesionálové se vším všudy, svůj jídelníček si hlídají sami, velmi dobře vědí, jaké pokrmy si mohou dovolit, a jaké ne,“ míní Bárta. Českou tenisovou výpravu si velmi pochvaluje. „Přestože jde ohvězdy českého isvětového tenisu, nemají žádné zvláštní požadavky kromě nadstandardního přísunu ručníků. My dbáme především oto, aby nebyli nikým rušeni a aby měli veškerý komfort a kvalitní zázemí,“ podotkl Bárta.