Módní reality show s názvem Karolina hledá 7 statečných je nový televizní pořad, který pro Forum Nová Karolina vyrábí a vysílá televize Polar. Show bude mít svou podzimní a jarní sérii, každá série bude mít sedm dílů.

Premiéra prvního dílu bude odvysílána ve čtvrtek 22. října.

V každém díle vystoupí jeden ze sedmi statečných mladých-starých-tenkých-tlustých, kterému profesionální módní stylista pořadu odborně zhodnotí vlastní výběr oblečení.

Zdroj: Youtube

Stylista pak doporučí vhodné střihy, barvy a styl oblečení pro konkrétní typ soutěžícího, poradí, co je právě módním trendem, případně čemu by se měl soutěžící vyhnout.

Módní rady pro diváky

„Stylista bude své rady zobecňovat tak, aby byly vodítkem pro širokou veřejnost. Moderátorka bude během celého pořadu koordinovat rozhovor mezi stylistou a soutěžícím, pokládat doplňující otázky a rovněž zobecňovat stylistou poskytované informace tak, aby byly užitečné i pro diváka. Pořad bude mít nádech reality show. Soutěžící bude nejprve představen divákům v krátkém medailonku, který zdokumentuje původní přirozený vzhled soutěžícího, jeho motivaci, preference a životní styl. Před samotným natáčením bude soutěžící učesán a nalíčen tak, aby jeho proměna byla zřetelná," popisuje marketingový manažer Fora Nová Karolina Tomáš Lučan.

V další části pořadu podle něj dostane soutěžící prostor vybrat si jakýkoliv outfit v prodejnách v Karolině, přičemž stylista jeho volbu odborně okomentuje a zhodnotí.

„Následně vybere soutěžícímu outfit sám stylista a svoji volbu rovněž odborně okomentuje. Soutěžící pak dostává prostor vyjádřit, jak se ve vybraném modelu cítí. V závěru bude divákům nabídnuto srovnání obou modelů, včetně značek jednotlivých kusů oblečení a jejich ceny," doplňuje Tomáš Lučan.

O vítězi rozhodnou diváci

Po odvysílání všech sedmi dílů pořadu budou diváci vyzýváni k hlasování o nejzajímavějšího soutěžícího. Soutěžící s největším počtem hlasů získá odměnu 15 tisíc korun na nákupy v Karolině.

Cena bude slavnostně předána během jednoho z předvánočních víkendů v Karolině. Odměnu v podobě dárkové karty na nákupy v Karolině mohou získat také dva z hlasujících diváků, kteří budou náhodně vylosováni.

Kde a dokdy se můžu přihlásit? Všichni zájemci se mohou hlásit na webu nebo na facebooku ForumNovaKarolina prostřednictvím připraveného formuláře. Uzávěrka přihlášek do pořadu je 30. září.
Jak to bude probíhat? Samotnému natáčení pořadu bude předcházet televizní, tisková a facebooková kampaň, která bude v první fázi od srpna do konce září vyzývat obyvatele Moravskoslezského kraje, aby se přihlásili do pořadu. Sedm finalistů a dva náhradníky vybere Karolina na základě vlastního úsudku.
Druhá fáze, která představuje samotné natáčení pořadu v Karolině, bude probíhat během letošního října.
Rozhodovat o vítězi se bude ve fázi číslo tři v prosinci, kdy bude veřejným hlasováním na webu a facebooku Karoliny vybrán celkový vítěz soutěže a slavnostně mu bude předána cena.
Co můžu vyhrát? Zájemci o účinkování jsou motivováni tím, že každý ze sedmi finalistů, se kterými se bude natáčet, dostane od Karoliny pět tisíc korun na nákupy v Karolině. Celkový vítěz dostane dohromady na nákupy v Karolině dvacet tisíc korun.