Celý areál totiž nabízí kromě krytého bazénového centra také venkovní koupaliště, což dává všem návštěvníkům záruku toho, že se mohou vykoupat, i když je nepříznivé počasí.

V krytém bazénu v Porubě si přijde na své doopravdy každý. A to hlavně proto, že jsou zde ideální podmínky nejen pro kondiční plavce (padesátimetrový krytý bazén, pětadvacetimetrový venkovní bazén), ale také rodiny s dětmi (krytý dětský bazén se skluzavkou, chrličem vody a dalšími atrakcemi, venkovní dětská brouzdaliště a dětské hřiště s průlezkami).

„Výhodou areálu je, že v případě příznivého počasí můžete za jedno vstupné využít jak vnitřní, tak venkovní bazény se všemi vodními atrakcemi," říká tisková mluvčí společnosti Sareza Hana Ryšánková.

Nejen bazén

Během letních měsíců je velmi oblíbené také opalování na venkovní terase s lehátky nebo travnaté louce. U ní si mohou zájemci zahrát také plážový volejbal.

Hlavně pro děti je ale asi největší atrakcí jízda na toboganu, který je doplněn o světelné efekty. „Specialitou je také průjezd zcela průhlednou částí," říká mluvčí společnosti Sareza Hana Ryšánková. Délka toboganu je 100 metrů.

Milovníci relaxace zase ocení, že v rámci vstupného mohou u dámských a pánských šaten navštívit stále oblíbenější páru.

Součástí areálu jsou také fitness centrum, saunové centrum, solární studio a masáže.


*Pro zvětšení obrázku na něj klikněte