OBRAZEM: 7. ročník Maurerova Grand Restaurant Festivalu se kvapem blíží
8. 1. 2016
Redakce
Sedmý ročník Maurerova Grand Restaurant Festivalu se kvapem blíží. Restaurace nejen v Ostravě v našem kraji jich bude třináct se připravují na jeho začátek, který připadne na 15. ledna.
Šéfkuchař restaurace Bamboo ostravského hotelu Park Inn By Radisson Hotel Pavel Čadil Deníku představil tříchodové degustační menu, které bude zájemcům v rámci festivalu podáváno v tamní restauraci.
|
Foto: Deník/Lukáš Kaboň
Šéfkuchař restaurace Bamboo ostravského hotelu Park Inn By Radisson Hotel Pavel Čadil Deníku představil tříchodové degustační menu, které bude zájemcům v rámci festivalu podáváno v tamní restauraci.
„Jeho součástí bude například grilovaný candát na bylinkovém másle, artyčokové ragú, raviolka s lilkovým kaviárem nebo jako dezert domácí kokosová zmrzlina Eskymo s tapiokou," uvedl šéfkuchař Čadil. Více informací o sedmém ročníku Grand Restaurant Festivalu se dočtete v pondělním vydání Deníku. (gem)