Za kmotry na otevření dorazil mj. hokejista David Moravec či šéf beskydské horské služby Radim Pavlica.

„Změna byla pro nás velkou výzvou,“ uvedla zakladatelka rodinné hospodské tradice Zdenka Schulzová s tím, že pro Radegastovnu vybírali jiné místo, avšak nakonec rozhodli o přestavbě restaurace Aura. Jedním z důvodů byla i obliba zdejší kuchyně u klientely, což se podle Schulzových nezměnilo… a mimoto k ní přibylo špičkově čepované tankové nošovické a plzeňské pivo.

Původní Aura s interiérem ještě v duchu 90. let prošla kompletní rekonstrukcí. O nynější podobu se zasloužil architekt Jan Bouček. „Zmizely boxy, přepážky, dominantní je samozřejmě výčep, ten se přestěhoval naproti vstupu,“ popsal a zmínil i plastiku slovanského boha Radegasta či čtyři interiérové pivní tanky.