Jak se oba moderátoři na moravskou show připravují?

OHLÉDNUTÍ OBRAZEMNa Masarykovo náměstí do centra Ostravy zavítalo mobilní studio TV Prima také loni v září. Jaká byla tehdy na Masarykově náměstí atmosféra si můžete připomenout v přiložené fotogalerii.

„Na náš první výjezd do Ostravy se moc těším. V první řadě jsem nadšená, že se do Ostravy podívám asi po dvanácti letech, a pak se nemůžu dočkat setkání s našimi diváky. Nervozita bude na místě, ale ta pozitivní atmosféra bude silnější," věří Gabriela Kratochvílová.

„Pro nás s Gábinou je to první letošní zastávka, ale z loňska vím, že na všech zastávkách byla fantastická atmosféra, na kterou se moc těším. I v Ostravě. Všude prožijeme něco specifického, ale jedno mají naše tour společného - zájem lidí, kteří dodávali hodně energie," říká moderátor Zpráv FTV Prima Roman Šebrle.

Program již od 15 hodin

Také v Ostravě bude celou akci již od 15 hodin doprovázet zábavný program – soutěže, skákací hrad, malování na obličej, hrát k tomu budou Maxim Turbulenc a muzikálové hvězdy Petra Doležalová, František Pytloun a Petr Poláček.

Doprovodným programem provází moderátorka Diváckých zpráv Lucie Šilhánová, která minulý týden čerpala davovou energii v Brně.

Natrénováno 

„V Brně jsem si to moc užila a do Ostravy se nesmírně těším. Doufám, že autogramiáda opět nezklame a budeme se podepisovat celou hodinu. Natrénováno už mám," směje se Šilhánová.

Z dalších tváří TV Prima se na Masarykově náměstí můžete setkat také s Bárou Kozákovou z Krimi zpráv či Danielou Šinkorovou z VIP zpráv.

Partnery a pořadateli doprovodných akcí roadshow Prima jede… za vámi jsou společnosti GENERALI a ASEKOL.

„Návštěvníci akce si mohou vyzkoušet náš unikátní simulátor nárazu, který je jediný svého druhu v republice. Zároveň se přímo na místě dozví, jak vyhrát Audi A6 našeho šéfa nebo povinné ručení plné výhod," zve oblastní ředitel pojišťovny GENERALI Petr Ličman.

„V rámci projektu Koruna za kilo se mohou návštěvníci zúčastnit soutěže a zároveň pomoci dobré věci. Chytrý telefon vyhrává ten, kdo odevzdá do červeného kontejneru umístěného na náměstí nejvíce drobného vysloužilého elektra. Navíc za každý odevzdaný kilogram elektrozařízení věnuje společnost ASEKOL rovných deset korun nadačnímu fondu Rovná šance, který pomáhá hendikepovaným nalézt práci," dodává PR manažerka Martina Ďaďová. 

Přečtěte si také: TV Prima odvysílala zprávy z Ostravy