V současné době řidiči, kteří jedou od Nového Jičína musí poté, co minou odbočku na Rybí zpomalitaa mírně odbočit vlevo, aby se provizorním propojením dostali na dálnici D48 ve směru od Příbora je omezení ještě větší, provoz je tam v jednom místě sveden do jednoho jízdního pruhu.

Hasiči zasahovali v neděli 13. března v ranních hodinách u požáru dvoupatrového rodinného domu v Karolince na Vsetínsku.
V Karolince shořel rodinný dům, požár způsobil majitel při zatápění benzínem

Miroslav Mazal, tiskový mluvčí Ředitelství silnic a dálnic sdělil, že tento frekventovaný úsek čeká efektivní změna. V době od 16. března do 17. května letošního roku má dojít k rozšíření propojení.

„Zvětšení šířkového uspořádání komunikace i jízdních pruhů kilometru 24 spočívá v rozšíření násypu zemního tělesa za mostní estakádou u Libhoště, dojde rovněž na rozšíření vozovky v nezbytně nutném rozsahu. Dělníci obnoví ocelové jednostranné svodidlo a současná mýtná brána bude zdemolována. Úprava je navržena v celkové délce 120 metrů,“ upřesnil Miroslav Mazal.

Basketbalisté Nového Jičína porazili v 5. kole nadstavby doma nebezpečné Sršně 91:84. Snímky jsou ze souboje těchto týmů v Písku.
Parádní bitva! Basketbalisté Nového Jičína si doma poradili s nebezpečnými Sršni

V průběhu prací za zhruba 3,5 milionu korun zůstane veškerý provoz na komunikacích R48 a D48, jen bude v každém směru jízdy sveden do jednoho jízdního pruhu.